5.0

gebaseerd op 441 reviews

Sonja

Afspraak niet juist geboekt online door mezelf en toch was het geen probleem om mij verder te helpen. Zeer goed kleur advies en ook een zeer goede uitvoering ervan. Ik ben zeker tevreden en ga nog terug.

Esther

Zeer tevreden over kleur en prijs/kwaliteit. Meerwaarde was de zalige massage.

Miel

Super... onze zoon is terug... weg Corona haar... 😁

Lieve

Vriendelijke ontvangst - magische handen bij het wassen/massage - mooi eindresultaat !
Dank je wel

Marleen

Tiptop in orde!

Els

Super service

Marjan

Een fijne ervaring! Vriendelijke mensen en mooie plek. Je bent in goeie handen, ook voor het oplossen van "raar haar" 😉. Neem zeker ook een behandeling want dan mag je in de care bar & krijgt je hoofdhuid een massage waar jezelf, je hoofdhuid en je haar happy van wordt! Als je dan je lekker geurende haren toevertrouwd aan de vakkundige handen, stap je een poosje later buiten "feeling like million dollar" 🥰

Ingrid

Geweldige ervaring. Professionele en zeer vriendelijke mensen. De producten zijn ecologisch en bijgevolg super voor je huid en haar. Mijn haar ziet er ongelooflijk gezond uit. Ze hebben ook een care bar, ik kende het niet maar het is zeer zeker een meerwaarde. Lekker warm handdoekje in je nek, warme lamp op je gericht en een vakkundige massage. Dit is een topadres!!

Hanne

Vriendelijke ontvangst, aangename wasbeurt, leuke babbel tijdens knipbeurt en heel tevreden met mijn frisse coupe! De Corona maatregelen waren duidelijk en gaven me een veilig gevoel.

Yousra

Mooi en ruim salon, zeer professioneel! Fijn ontvangst en zeker niet te vergeten geweldige producten.